Deprecated: Functie Elementor\Core\Responsive\Responsive::has_custom_breakpoints is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->breakpoints->has_custom_breakpoints(). in /home/vhosts/karelskaravaan.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5379

Team karels karavaan

artistieke leiding

Janine Toussaint

Noud Verhave

Diane Elshout

productie begeleiding

Dennie Armelita

Wouter Roos

Jahaira Gezius

https://movingartsproject.nl

Jakob Koers

Janine Toussaint

Moving Arts Project

Janine Toussaint (1983) is ontwerper. Zij studeerde bouwkunde, architectuur en stedenbouw aan de TU Delft. Voor haar is ontwerpen betekenis geven aan de ruimte om ons heen. Met Moving Arts Project doet zij dat in gezamenlijkheid en nabijheid: met mensen van de stad, dichtbij huis, op straat. In het vormgeven van de ruimte gaat ze op zoek naar meerduidigheid, contrast en het schurende verhaal. Zij houdt van de zoektocht waarin ze haar eigen ideeën toetst aan de stemmen van anderen. Om ook buiten haar eigen perspectief naar de wereld te kijken. Die meerstemmigheid van de stad ziet zij als een manier om de toekomst vorm te geven. Want het gaat niet om het vinden van de zogenaamde juiste stem, maar om de plekken en momenten waar die stemmen elkaar ontmoeten, botsen, versmelten en wrijven. Voor haar geven de kunsten, verbeelding en verbazing ruimte om met afstand te beschouwen en te reageren. In haar werk met MAP gaat zij daarvoor zoveel mogelijk de straat op om in het gehele maakproces dichtbij mensen, hun ideeën, verhalen en inzichten te zijn.

0624161800 

Noud Verhave

artistiek leider - oprichter Stichting Moving Arts projects

Noud Verhave (1962) werkte aanvankelijk als therapeut, manager en coach in de revalidatiezorg. Hiernaast is hij altijd bezig geweest met beeldende kunst en fotografie. In 2001 koos hij definitief voor de kunsten. Door deze verschillende werelden met elkaar te verbinden kwam hij uit bij de community arts en het multidisciplinaire werken in teamverband. Mens en maatschappij, samenwerken, maar ook duurzaam handelen en ondernemen behoren tot zijn kernwaarden.

0655335465 

Diane Elshout

artistiek leider - Stichting Moving Arts projects

Diane Elshout (1963) is danstheatermaker en theaterwetenschapper. Ook studeerde zij bedrijfskunde. In haar internationale dansloopbaan was zij als freelance danser verbonden aan verschillende gezelschappen. Als choreograaf leidde zij samen met Frank Handeler een eigen dansgroep dat in binnen- en buitenland optrad. Het werk met Moving Arts Project draait voor haar om de vraag: ‘wat kan kunst ons vertellen over de samenleving en hoe kan kunst zelf dat samenleven mede vorm en betekenis geven?’ Zij streeft ernaar met lokale kennis te bouwen aan democratie op de vierkante centimeter. Dat doet ze door met uiteenlopende mensen en al die visies en stemmen de alledaagse realiteit van de wijk te bevragen, daaraan te schuren en samen te ploeteren. Daarbij staat ze het liefst in de openbare ruimte, de plek waar je iedereen kunt ontmoeten. Zij voedt zich met de kennis en kunde van anderen. Die expertise inspireert haar in het samen maken van de stad.

0620438929  

Dennie Armelita

Productieleider KARELs Karavaan

Dennie Armelita (1983) is opgeleid als Social worker en technisch bedrijfskundig ingenieur aan de Hogeschool van Amsterdam. Ruim 10 jaar werkte hij als hulpverlener in de GGZ, zowel in de gesloten als ambulante zorg. Hij heeft grote affiniteit met jongeren en helpt hen graag door hen een vrijplaats te bieden en hun talent te ontwikkelen. Hij is ook werkzaam als grafisch vormgever en doet imagebranding voor artiesten, webdesign en hosting. Zo bouwde hij bijvoorbeeld de website voor KARELs KARAVAAN. Bij de Karavaan is hij een van de productieleiders. Deze werkzaamheden passen naadloos bij zijn werk als coördinator van broedplaats en buurthuis de Kazerne, energiecommissaris van Reigersbos en zijn inzet bij Stichting CoForce.

0642874122

Wouter Roos

Productie begeleider KARELs Karavaan

Wouter Roos is productiebegeleider bij KARELs Karavaan. Hij is (mede-)verantwoordelijk voor het aansturen van de vrolijke groep technici, productiemedewerkers, chauffeurs, (leerwerk)stagiaires, vrijwilligers en andere creatievelingen, die voor verschillende taken gevraagd worden om mee op pad te gaan. Als contactpersoon bij projecten en aanspreekpunt op grotere evenementen zorgt hij voor verbinding tussen de Karavaan en de stad. Het op een mensgerichte manier omgaan met duurzaamheid, en het creëren van situaties waarin verschillende stadsbewoners hun verhalen met elkaar willen delen, ziet hij als de essentie van zijn werk. In zijn vrije tijd is Wouter een groot muziekliefhebber, tokkelt hij graag op zijn gitaar en is hij gek op bergen beklimmen.

0622182461

jahaira gezius

Onderwijskunde - KARELs KARAVAAN

Yahaira Gezius werkt met Allround Creative voor maatschappelijke projecten, het onderwijs, theater en evenementen. KARELs KARAVAAN is haar eerste kennismaking met duurzaamheid op een toegankelijke manier. Door hun boodschap handen en voeten te geven in het onderwijs wil zij duurzaamheid toegankelijk maken voor iedereen. “Duurzaamheid was niet ‘van mij’ omdat het op een ontoegankelijke manier, bijna alleen vanuit noodzaak en door mensen met denkbeelden waarin ik mezelf vaak niet kon herkennen werd gebracht. In de werkzaamheden voor de Karavaan komt veel samen: mensen van allerlei culturen, smaken en kleuren. Zelfs de burgemeester heeft rijdend in KAREL vergaderd, bezoekers stellen vragen en iedereen leest de banners. KAREL en de Karavaan maken duurzaamheid op een eenvoudige en positieve manier en in de openbare ruimte bespreekbaar.”

jakob koers

Technikus - KARELs Karavaan

Jakob Koers is voor MAP en in het bijzonder KARELs KARAVAAN werkzaam als technicus. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring met geluids- en lichttechniek voor conferenties, theaterproducties, concerten, muziektheater en discotheken in en rondom Amsterdam. Bij het werk voor de Karavaan komt bovendien zijn betrokkenheid bij een beter klimaat samen met zijn liefde voor techniek. In Amsterdam Oost nam hij initiatief tot de Prullenbrigade: een ploeg van buurtbewoners van alle leeftijden die plastic rommel op straat met elkaar opruimt.

0655335465 

KARLIJN

KAR VOOR HET VERZAMELEN VAN VERHAALLIJNEN

Basishuur: € 200,-

Te gebruiken voor:

stroomvoorziening 5KWh

transport

workshops

speciaal voor lijnen

KARLOS

KAR LEVERT OVERAL SCHONE STROOM

Basishuur: € 350,-

Te gebruiken voor:

stroomvoorziening 60KWh

podium

transport

workshops

vergaderingen

backstage

keuken

experience

KARIMA

KAR VOOR INDUCTIE, MEEZINGEN, AANGHANGSEL EN MEER..

Basishuur: € 250,-

Te gebruiken voor:

stroomvoorziening 40KWh

podium 

transporteur

inductie

meezingen

aanhangsels

Karel

Kar voor elektriciteit op locatie

Basishuur: € 300,-

Te gebruiken voor:

stroomvoorziening 40KWh

podium

transport

vergaderingen

workshops

backstage

× boek nu!